Enostaven postopek

Vemo, da je porod ena izmed vaših največjih življenskih dogodkov. Naj vas pomirimo – odvzem in shranjevanje popkovnične krvi je popolnoma enostaven in rutinski proces, ki nikakor ne vpliva na potek poroda in zdravje otroka.

 

 

1

Prijava

Izpolnite spletni obrazec in elektronski pošti vam bomo poslali vzorec pogodbe in odgovore na pogosta vprašanja.
Začnete tukaj >

 

2

Podpis pogodbe

Prejeto pogodbo izpolnete, natisnete in podpisano pošljete na Biobanko.

 

3

Plačilo pristopnine

Poravnate pristopnino (300 EUR)

 

4

Prevzem paketa za odvzem

Po pošti prejmete paket za odvzem. Ta paket skrbno pripravite k torbi za v porodnišnico, da ga ne boste pozabili na dan poroda.

 

5

Porod

Takoj po porodu bo babica odvzela popkovnično kri in popkovnično tkive, ter vsebino varno shranila v paket.

 

6

Pošlješ SMS

Čimprej po porodu nam pošljite sms ali pokličete in naš kurir bo pohitel k vam in prevzel paket. Medicinsko osebje vas bo obvestilo o uspešnem prevzemu. Od vseh ponudnkov v Sloveniji ima Biobanka najkrajši transportni čas. Naša kurirska služba pa je dosegljiva 24/7 vse dni v letu.

 

7

Dostava v Biobanko

Naš kurir dostavi paket v Biobanko, kjer opravimo vse potrebne teste in izvedemo postopek shranjevanja. O uspešni shranitvi, vas obvestimo po emailu, po pošti pa prejmete certifikat.

 

 


Se dobimo na kavi?

Vse, ki bi o shranjevanju popkovnične krvi in matičnih celicah želeli izvedeti več, ter bi se radi poleg tega na licu mesta prepričali, kje so shranjene neprecenljive celice vašega otroka, vabimo, da se oglasite pri nas v Biobanki na brezplačnem osebnem svetovanju. Na vaša vprašanja bomo odgovarjali vsak delavnik po predhodnem naročilu.


Soglašam, da Biobanka d.o.o., Prevale 9, 1236 Trzin, matična številka 2364956000, zbira in uporablja moje ime, telefonsko številko (če je dana) in elektronski naslov za namen neposrednega trženja svojih storitev preko:


Vaša privolitev za prejemanje tržnih sporočil družbe Biobanka d.o.o., bo pripeta k osebnim podatkom v sistemu za spletni marketing z veljavnostjo do preklica. Na vašo željo lahko podatke kadarkoli popravite, izbrišete in prekličete privolitev za komuniciranje, in sicer, preko povezav na koncu vsakega sporočila. Podrobna pojasnila o obdelavi vaših osebnih podatkov so navedena na naši spletni strani https://www.biobanka.si/zakonodajazakonodaja/varovanje-osebnih-podatkov/. Za vaša vprašanja nam pišite na info@biobanka.si.