Pravila in pogoji uporabe

 

Dobrodošli na spletnem mestu podjetja Biobanka d.o.o. Prosimo vas, da natančno preberete ta pravila in pogoje, saj zadevajo vsakogar, ki obišče to spletno mesto. Z uporabo teh spletnih strani uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisana pravila in pogoje in se z njimi strinja.
Biobanka d.o.o. si pridržuje pravico, da pravila in pogoje uporabe kadarkoli spremeni.

Omejitev uporabe

Vse strani in vsebina tega spletnega mesta so last podjetja Biobanka d.o.o. Kot uporabnik spletne strani se obvezujete, da le-te ne boste uporabljali za nezakonite ali pogojem uporabe nasprotujoče namene. Spletno stran smete uporabljati le za osebne in nekomercialne namene. Pri tem je treba natančno ohraniti vsa opozorila o avtorskih in drugih intelektualnih pravicah ali drugih lastninskih pravicah. Vsebino teh spletnih strani ni dovoljeno prenesti in natisniti v komercialne namene. Prepovedano je spreminjanje, kopiranje, distribucija, oddajanje, prikazovanje, izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, licenciranje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerih koli podatkov, programske opreme, izdelkov ali storitev, ki so del te spletne strani, razen v primeru predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Biobanka d.o.o.. Reproduciranje je dovoljeno le z navedbo vira. Uporabniki, ki bi kršili uveljavljeno internetno prakso in zgornje določbe, bodo za kršitve kazensko in finančno dogovorni.

Omejitev odgovornosti

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Z izjemo primerov, ko odgovornosti za škodo po zakonu ni mogoče omejiti ali izključiti, Biobanka d.o.o. ter katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju teh spletnih strani, ne odgovarja za nikakršno posredno, neposredno, posebno ali slučajno škodo, ki bi zaradi kakršnegakoli razloga nastala zaradi uporabe tega spletnega mesta.

Biobanka d.o.o. ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli izgubo, motnjo ali okvaro vaših podatkov ali vašega računalnika, do katere bi prišlo z uporabo gradiva, prenesenega s tega spletnega mesta.

Informacije

Biobanka d.o.o. ne zagotavlja, da bodo informacije, objavljene na tem spletnem mestu, vedno celovite, popolne in ažurne. Spletne strani lahko vsebujejo tiskovne ali druge napake, možni pa so tudi nepooblaščeni dodatki, izbrisi in spremembe, ki so jih izvedle tretje osebe. Prizadevamo si zagotavljati ažurnost in točnost podatkov na naših straneh. Napake, na katere bomo opozorjeni, bomo poskusili čim prej popraviti.

Biobanka d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z morebitnimi problemi, ki bi nastopili zaradi uporabe teh spletnih strani ali z njimi povezanih drugih strani.

Biobanka d.o.o. v nobenem primeru ni odgovorna nobenemu uporabniku za posredno ali neposredno škodo, do katere bi lahko prišlo zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletnih strani ali povezav na njih. Proizvodi, storitve in vse informacije, vključene na teh spletnih straneh ali dosegljive z njih, so na voljo takšne kot so prikazane. Biobanka d.o.o. si pridržuje pravico, da spremeni, prilagodi, nadomesti ali izbriše kakršnokoli vsebino ali da omeji dostop ali ne nadaljuje razvoja in prikazovanja te spletne strani kadarkoli in v svoji izključni pristojnosti.

Blagovna znamka

V kakršnikoli obliki je prepovedano prikazovanje ali uporaba blagovne znamke ali logotipa Biobanke d.o.o., brez predhodnega pisnega dovoljenja s strani podjetja Biobanka d.o.o.

Avtorske pravice za vsebino tega spletnega mesta ima Biobanka d.o.o.

Informativni namen

Vsebina, predstavljena na spletni strani Biobanka d.o.o., je namenjena zgolj v informativne in izobraževalne namene. Informacije o boleznih, zdravljenju in izdelkih, ki so predstavljene na tej spletni strani, niso popolne, mišljene kot zdravstveni nasveti in jih ne smete uporabljati namesto posveta ali obiska pri zdravniku ali drugemu zdravstvenemu delavcu. Če imate kakršenkoli zdravstveni problem ali sumite nanj, se posvetujte s svojim osebnim zdravnikom ali z drugo ustrezno kvalificirano zdravstveno osebo.

Zasebnost in zaščita osebnih podatkov

Oglejte si določila Pravilnika o zasebnosti glede zbiranja in uporabe vaših informacij.

Povezave na druga spletna mesta

Za priročnost in dodatne informacije lahko to spletno mesto vsebuje morda povezave do drugih spletnih mest. Te spletne strani delujejo neodvisno od spletne strani našega podjetja in ne odgovarjamo za vsebino ali uporabo tega povezanega spletnega mesta. Povezana mesta imajo morda lastna obvestila ali pravilnike o zasebnosti. Priporočamo vam, da si jih ob obisku povezanih mest ogledate.

Pravica do spremembe

Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb in popravkov teh pravil in pogojev kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Ob vsaki posodobitvi bo spremenjen datum na dnu teh pogojev.

 

Datum spremembe: 27. 09. 2013