Celotno storitev izvajamo sami

Smo edini ponudnik, ki opravljamo celoten proces, od sklenitve pogodbe z vami, transporta, do zamrznitve ter shranjevanja vaše popkovnične krvi in popkovnice v Sloveniji. Prav tako lahko celice v primeru zdravljenja dostavimo do vaše izbrane klinike in jih po potrebi pripravimo za direktno klinično uporabo. Celotna veriga storitev, brez zunanjih izvajalcev, zagotavlja sledljivost in varnost vašega dragocenega biološkega vzorca.

 

 

 


Najhitrejši čas dostave v laboratorij

Za preživetje celic in kakovosten vzorec je odločilnega pomena čim krajši čas od odvzema do zamrznitve vzorca. Zaradi bližine našega laboratorija do vseh slovenskih porodnišnic in lastnega prevoza je ta čas najkrajši – v povprečju samo 4h.

 

 


Najvišja kakovost shranjenih vzorcev

Za razliko od večine ostalih ponudnikov, v Biobanki vzorcev pred shranitvijo ne koncentriramo. Tako shranjeni vzorci v celoti ohranijo svoje biološke lastnosti, kar zagotavlja najvišjo možno kvaliteto pri morebitni uporabi za zdravljenje.

 

 


Skrbno testiranje vzorcev

 

Za vas v laboratoriju opravimo testiranja krvi na morebitne okužbe, matične celice preštejemo in določimo njihovo vitalnost ter v sterilnih pogojih kriogeno zamrznemo. S tem zagotavljamo najvišjo raven kakovosti shranjenih vzorcev vašega otroka v primeru uporabe za zdravljenje.

 

Vitalnost matičnih celic
Odsotnost virusa Hep B in C
Odsotnost virusa HIV
Odsotnost povzročitelja Sifilisa
Odsotnost bakterij
     Odsotnost gliv

 


100 % skladno s slovensko in EU zakonodajo

 

Smo edini ponudnik shranjevanja popkovnične krvi in popkovnice, ki vam omogoča shranjevanje matičnih celic doma, v Sloveniji. V skladu z zakonom smo akreditirani s strani Javne agencije Republike Slovenije za zdravila in medicinske pripomočke, za opravljanje dejavnosti shranjevanja popkovnične krvi in popkovnice.

 

Več o zakonodaji

 

 

 


Vrhunski GMP laboratorij

 

Biobanka je ponosna lastnica novega, verificiranega GMP laboratorija. Termin GMP (Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa) je danes v svetu splošno prepoznan kot sinonim za popolno organizacijo in sledljivost obdelave bioloških vzorcev po (najvišjih) farmacevtskih standardih, po drugi stani pa kot okolje, v katerem se pripravljajo biološki pripravki namenjeni zdravljenju. Z načrtovanjem in izpeljavo projekta izgradnje GMP laboratorija, je Biobanka vzpostavila nov standard v slovenskem prostoru in širši regiji ter tako svojim strankam zagotovila popolno varnost in sledljivost pri obdelavi popkovnične krvi in popkovnice.

 

 

Protipotresno zaščiten
laboratorij
Skladno z GMP prakso
Dobra proizvodna praksa

 

Želite brezplačni info paket?
Po emailu vam bomo poslali brošuro z odgovori na pogosta vprašanja in vzorčno pogodbo o shranjevanju popkovnične krvi.
Soglašam, da Biobanka d.o.o., Prevale 9, 1236 Trzin, matična številka 2364956000, zbira in uporablja moje ime, telefonsko številko (če je dana) in elektronski naslov za namen neposrednega trženja svojih storitev preko:


Vaša privolitev za prejemanje tržnih sporočil družbe Biobanka d.o.o., bo pripeta k osebnim podatkom v sistemu za spletni marketing z veljavnostjo do preklica. Na vašo željo lahko podatke kadarkoli popravite, izbrišete in prekličete privolitev za komuniciranje, in sicer, preko povezav na koncu vsakega sporočila. Podrobna pojasnila o obdelavi vaših osebnih podatkov so navedena na naši spletni strani https://www.biobanka.si/zakonodajazakonodaja/varovanje-osebnih-podatkov/. Za vaša vprašanja nam pišite na info@biobanka.si.